• 0268 334 330
  • +40 736 648 876
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Panouri solare fotovoltaice

Suntem o firmă din Brașov care activează în domeniul Energiei Regenerabile.
Avem o echipă dedicată sectorului de instalații de panouri solare fotovoltaice.
Instalăm panouri solare fotovoltaice în beneficiul clienților, oferind și mentenanța acestora. Avem o gamă largă de produse de înaltă calitate, care se folosesc la scară largă în Europa de Vest.

Puterile panourilor fotovoltaice variază între 450W-550W iar eficiența acestora este între 20,7-22% în funcție de model, aceasta fiind eficiența maximă regăsită pe piață la momentul actual.
Lucrăm cu celule monocristaline deoarece acestea au eficiență mai mare în cazul umbririi panoului fotovoltaic.
aldra
aldra

Avantajele folosirii panourilor solare fotovoltaice

  • Se pot instala atât pe acoperișul clădirii, cât și pe teren, în funcție de posibilități și de nivelul optim de radiație.
  • Marele avantaj al panourilor fotovoltaice este reprezentat de faptul că este cu adevărat o sursă de energie regenerabilă, care va fi accesibilă atât timp cât soarele este pe cer.
  • Reducerea costurilor de curent electric.
  • Cu sistemele fotovoltaice se poate produce curent care se conectează la rețea, sau care se stochează în acumulatoare, construind astfel sisteme autonome, care pot produce curent electric.
  • Tehnologia în această industrie este într-o continuă dezvoltare și îmbunătățirile se vor intensifica în viitor. Inovațiile tehnologiei pot crește eficiența panourilor fotovoltaice, astfel fiind posibilă dublarea sau triplarea productivității lor.

Mentenanță facilă

În general, sistemele de panouri solare fotovoltaice nu implică multă mentenanță. Necesită curățirea acestora și verificarea conexiunilor electrice.

Majoritatea producătorilor de panouri fotovoltaice asigură o garanție de 25 ani de producție a curentului electric în parametri optimi.

Invertorul trebuie schimbat după aproximativ 10 ani, deoarece funcționează permanent pentru a converti curentul continuu în curent alternativ.
Image

Posibilitatea de a produce și a furniza energie electrică

Dacă luăm în considerare beneficiile directe, vom observa faptul că panourile solare fotovoltaice aduc multe avantaje. Vorbim, în primul rând, despre economii ca urmare a costurilor mai mici cu energia electrică.

Există, de asemenea, posibilitatea de a produce energie electrică. Nu puține sunt cazurile în care beneficiarii pot avea un excedent de energie care poate fi redistribuită sau transferată în rețea – în acest fel proprietarul sistemului devine un prosumator, obținând venituri din vânzarea de energie electrică.

De obicei, panourile fotovoltaice sunt instalate pe acoperișurile clădirilor/halelor. Trebuie subliniat, totuși, că există posibilitatea de a fi instalate și la sol, fapt ce conduce la o producție de energie electrică mai mare.

În termeni financiari, investiția într-un sistem fotovoltaic ar trebui să se amortizeze între 3 și 5 ani de utilizare, apoi să înceapă să genereze profituri. Ritmul creșterii prețurilor la energie poate însemna o rentabilitatea mai bună în ceea ce privește achiziționarea unui astfel de sistem.

Astăzi

aldra
În momentul de față există un trend ascendent din punct de vedere al trecerii la producția independentă de energie electrică.

În scurt timp, achiziționarea unei instalații de panouri fotovoltaice va deveni o necesitate.

Scopul nostru este acela de a vă pune la dispoziție cele mai bune servicii și produse din acest domeniu.

Responsabil departament

david.punga@aldra.ro
office@aldra.ro

Contactați-ne
cu încredere!

Contactați acum un specialist pregătit să găsească cele mai bune soluții.

ALDRA CARA COM

Powered by
Vezi site Remcar

Informații

Contact

office@aldra.ro

Brasov, Romania