Home use


Rezultate 1 - 5 din 5

HomeBox


Putere până la 22kW

HomeBox este proiectat pentru a fi utilizat la domiciliu sau la birou fiind fabricată cu o calitate superioară, asigurând o viață îndelungată și fiabilitate ridicată. Stația de încărcare HomeBox este disponibilă în versiunile 3-Phase 16A sau 32A, în funcție de sursa de alimentare furnizată.


HomeBox Mini T1


Putere până la 7.2kW

Stația de încărcare HomeBox Mini este proiectat pentru a fi o soluție simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru încărcarea monofazică Mod 3, Tip 1, până la 7,2 kW.


HomeBox Mini T2


Putere până la 7.2kW

Stația de încărcare HomeBox Mini T2 este proiectat pentru a fi o soluție simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru Mod 3, Tip 2, cu o singură fază de încărcare de până la 7,2 kW.


HomeBox Slim


Putere până la 22kW

Stația de încărcare HomeBox Slim este proiectată pentru a fi o soluție simplă și eficientă pentru o încărcare rapidă, de până la 22 kW. HomeBox Slim poate fi folosită în garaje, parcări și alte zone private, unde nu este necesară autentificarea. Cu protecții integrate pentru scurgerile de curent, aceasta poate fi instalată și folosită foarte simplu.


Statie incarcare Seria EVC04


Putere pana la 22kW

Stația EVC04 este proiecta pentru a fi utilizat la domiciliu, birou sau în zone publice și este clasificată ca stație de încărcare Mod 3, cu capacitatea de a furniza energie, de până la 22 kw, folosind o priză de încărcare de tip 2.


Aflați acum cum puteți intra în posesia unei stații și cum puteți încărca mașina dumneavoastră electrică foarte ușor.

Solicitați ofertă

Contactați-ne și vă vom oferii detaliile despre încărcarea mașinii chiar de dumneavoastră.

Stații de încărcare

Noi te putem ajuta să-ți încarci mașina repede și în siguranță.

Stații de incărcare electrice auto!

Oriunde, oricand, oricum!

Vizualizați stațiile de încărcare!

POWERED BY
Vezi site REMCAR

Informații

Contact

charge@aldra.ro

Brasov, Romania