Statii incarcare electrice pentru spatii publice


Rezultate 1 - 5 din 5

Statie incarcare electrica auto 22kW - CityCharge V2


Putere până la 44kW

Stația de încărcare electrică CityCharge V2 este clasificată ca o stație de încărcare rapidă cu abilitatea de a asigura până la 44 kW putere de încărcare folosind doua prize simultan.


Statie incarcare electrica auto 22kW - CityCharge Mini2


Putere până la 44kW

Stația de încărcare electrică CityCharge Mini2 este proiectată pentru a fi utilizată la domiciliu, birou sau în zone publice cu o calitate superioară, asigurând o viață îndelungată și fiabilitate ridicată. Stația de încărcare CityCharge Mini2 este clasificată ca o stație de încărcare rapidă Mod 3 cu capacitatea de a furniza energie de până la 44 kW folosind două prize de încărcare de tip 2.


Stație încărcare electrica auto 22kW - HomeBox Slim


Putere până la 22kW

Stația de încărcare electrică HomeBox Slim este proiectată pentru a fi o soluție simplă și eficientă pentru o încărcare rapidă, de până la 22 kW. HomeBox Slim poate fi folosită în garaje, parcări și alte zone private, unde nu este necesară autentificarea. Cu protecții integrate pentru scurgerile de curent, aceasta poate fi instalată și folosită foarte simplu.


Stație încărcare electrica auto 22kW - EVC04


Putere până la 22kW

Stația de încărcare electrică EVC04 este proiectată pentru a fi utilizată la domiciliu, birou sau în zone publice și este clasificată ca stație de încărcare Mod 3, cu capacitatea de a furniza energie, de până la 22 kW, folosind o priză de încărcare de tip 2.


Stație încărcare electrica auto 22kW - EVC05


Putere până la 22kW

Stația de încărcare electrică din seria EVC05 este noul încărcător cu priză dublă AC de la Vestel pentru vehicule electrice de uz public. Încărcătorul de tip piedestal (coloană) are capacitatea deplină de a furniza o putere de încărcare de 22 kW de la fiecare priză/fișă Type 2. Puterile de ieșire pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor de gestionare a energiei.


Aflati cum puteti alege o statie incarcare pentru vehicule electrice potrivita pentru dumneavoastra.

Solicitați ofertă stație încărcare auto

Contactați-ne și vă vom oferi toate detaliile necesare încărcării mașinii electrice.

Stații de încărcare vehicule electrice

Noi te putem ajuta să-ți încarci mașina repede și în siguranță.

Stații de incărcare electrice auto!

Oriunde, oricând, oricum!

Vizualizați stațiile de încărcare!

POWERED BY
Vezi site REMCAR

Informații

Contact

charge@aldra.ro

Brasov, Romania